10 pasi de urmat pentru cea mai reusita petrecere de logodna

10 pasi de urmat pentru cea mai reusita petrecere de logodna
10 pasi de urmat pentru cea mai reusita petrecere de logodna 10 pasi de urmat pentru cea mai reusita petrecere de logodna 10 pasi de urmat pentru cea mai reusita petrecere de logodna 10 pasi de urmat pentru cea mai reusita petrecere de logodna 10 pasi de urmat pentru cea mai reusita petrecere de logodna 10 pasi de urmat pentru cea mai reusita petrecere de logodna 10 pasi de urmat pentru cea mai reusita petrecere de logodna 10 pasi de urmat pentru cea mai reusita petrecere de logodna 10 pasi de urmat pentru cea mai reusita petrecere de logodna

In sfarsit, a facut pasul cel mare! Te-a cerut de sotie si nu stii ce sa faci mai intai? Pentru inceput, scapa de frenezie, tempereaza-ti entuziasmul si da tuturor vestea cea mare. Ca sa o faci cel mai bine, iata ce aspecte trebuie sa bifezi!


Lista de oaspeti. Una dintre cele mai mari provocari atunci cand vine vorba de petrecerea de logodna este intocmirea listei invitatilor. Asta pentru ca te va face sa te gandesti serios la persoanele pe care vrei sa le inviti si la nunta.


O petrecere formala? Nu exista reguli cand vine vorba de formalitatea sau informalitatea acestui party. La piscina, la padure, acasa la parintii tai sau la munte… orice locatie este perfecta.

In ce parte a zilei? De obicei, o petrecere in toiul zilei este mai putin costisitoare decat una in prag de seara. Un bufet suedez, limonada si bauturi fresh reprezinta varianta “light” si la indemana oricui. Daca alegi sa organizezi petrecerea seara, va trebui sa maresti cantitatile.

Timingul perfect. Daca logodna dureaza un an sau mai mult, poti da petrecerea la o luna, maxim doua luni, dupa cererea in casatorie. Daca planuiesti sa faci nunta mai repede, in mai putin de sase luni, ai putea sa treci peste petrecerea de logodna pentru a scuti invitatii de obligatia de a fi prezenti la doua evenimente atat de apropiate.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest