10 de modalitati romantice prin care o poti cere in casatorie

10 de modalitati romantice prin care o poti cere in casatorie
10 de modalitati romantice prin care o poti cere in casatorie 10 de modalitati romantice prin care o poti cere in casatorie 10 de modalitati romantice prin care o poti cere in casatorie 10 de modalitati romantice prin care o poti cere in casatorie 10 de modalitati romantice prin care o poti cere in casatorie

In sfarsit, iat-o! Lista celor mai romantice cereri in casatorie. Arunca-ti un ochi peste cele 10 de idei ingenioase si alege cu grija. Viitorul tau depinde de asta!

Aveti multe amintiri si momente frumoase petrecute impreuna? Daca tu nu mai tii minte exact locul in care ai sarutat-o pentru prima oara, fii sigur ca ea nu a uitat. Sapa adanc in trecutul vostru si aminteste-ti locurile despre care stii ca au impresionat-o profund. Cere-o in fata unui spectacol, a unei piese de teatru, la restaurantul vostru preferat… si nu uita sa te pui in genunchi.

1. Ai o atractie aparte pentru dramatism? Vorbeste cu directorul unui teatru local si cere-o in casatorie imediat dupa ce piesa ei preferata a tras cortina!

2. A fost plecata pentru o vreme, in interes de serviciu? Asteapt-o la aeroport sau la gara cu o pancarta mare, pe care sa scrie “Vrei sa fii sotia mea?”. Va fi cea mai romantica revedere.


3. Profita de faptul ca iubeste sa faca cumparaturi in mall. Aranjeaza cu personalul magazinului ei preferat sa anunte prin boxe cererea ta in casatorie. Sau roaga-i s-o astepte cu flori la casa, urmand ca la final, sa-ti joci rolul de petitor.

4. Gandeste-te la o cerere in casatorie surprinzatoare, cu ajutorul unui caricaturist stradal. Pune-l sa faca o schita cu voi doi, in care tu o ceri in casatorie cu ajutorul cuvintelor din bula!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest