Trend de nunta in aranjamentele florale si buchetele de mireasa

Trend de nunta in aranjamentele florale si buchetele de mireasa
Trend de nunta in aranjamentele florale si buchetele de mireasa Trend de nunta in aranjamentele florale si buchetele de mireasa Trend de nunta in aranjamentele florale si buchetele de mireasa Trend de nunta in aranjamentele florale si buchetele de mireasa Trend de nunta in aranjamentele florale si buchetele de mireasa Trend de nunta in aranjamentele florale si buchetele de mireasa Trend de nunta in aranjamentele florale si buchetele de mireasa Trend de nunta in aranjamentele florale si buchetele de mireasa Trend de nunta in aranjamentele florale si buchetele de mireasa

Cine nu iubeste bujorii? Sunt atat de romantici, atat de frumosi, atat de voluminosi, catifelati si plini de culoare. De-a lungul timpului, bujorii au castigat, cu siguranta afectiunea mireselor de pretutindeni. In 2012, bujorii colorati si, in special cei albi vor fi la mare cautare. Aceste minunate flori sunt un trend major in aranjamentele florale si piesele centrale ce compun decorul unei nunti!

Bujorul, o legenda despre vindecare si erotism

In antichitate, semintele de bujor erau folosite frecvent pentru a calma durerile femeilor aflate in pragul nasterii. Utilizat pentru a vindeca ranile lui Marte si Pluto, bujorul era inzestrat cu puteri magice datorate infloririi lui in noptile cu luna plina.

Bujorul, numit in chinezeste "Sho-yo", adica "planta medicinala", reprezenta familia regala din China si era considerat o floare a prosperitatii si un simbol al frumusetii si bogatiei. Totodata, se spune ca bujorul are calitati de energizare a vietii sexuale. Mirosul pe care florile de bujor il emana in dormitor, creaza un efect benefic in plan erotic. Asa ca, in loc sa arunci buchetul, mai bine il iei cu tine in luna de miere!

Cum sa incorporezi bujorii in decorul nuntii tale

Cea mai remarcabila calitate a bujorului este, fara doar si poate, opulenta! Floarea lui voluminoasa si masiva il face sa arate extrem de bogat si elegant. Nuantele bujorului se joaca intre alb si rosu, cu tente de galben si mixuri de roz delicat. Pentru un look exotic, poti combina bujorii cu alte flori. Efectul va fi uimitor si tine cont de faptul ca bujorii sunt in “parg” din luna mai si chiar pana in noiembrie. Asadar, sunt perfecti pentru o nunta de primavara sau de toamna!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest