Idei de nunta: Modalitati romantice de folosire a trandafirilor

Idei de nunta: Modalitati romantice de folosire a trandafirilor
Idei de nunta: Modalitati romantice de folosire a trandafirilor Idei de nunta: Modalitati romantice de folosire a trandafirilor Idei de nunta: Modalitati romantice de folosire a trandafirilor Idei de nunta: Modalitati romantice de folosire a trandafirilor Idei de nunta: Modalitati romantice de folosire a trandafirilor Idei de nunta: Modalitati romantice de folosire a trandafirilor Idei de nunta: Modalitati romantice de folosire a trandafirilor Idei de nunta: Modalitati romantice de folosire a trandafirilor Idei de nunta: Modalitati romantice de folosire a trandafirilor

Trandafirii sunt cele mai intalnite flori din peisajul nuntilor. De la buchetul miresei la decorul mesei, trandafirii si micile roze se incorporeaza perfect in ansamblul oricarui eveniment.

Indiferent ca simbolizeaza dragoste (trandafirul rosu), prietenie (trandafirul galben), sau puritate (trandafir alb), trandafirii vor fi intotdeauna printre cele mai romantice flori, mai ales ca se gasesc in orice anotimp.

Vezi cateva idei de nunta cu trandafiri albi sau in culori indraznete care adauga un aer ultra romantic in peisajul nuntii.

De la designul sofisticat al meselor de receptie la buchetele de nunta in culori roz si alb, trandafirii vor lasa intotdeauna o impresie frumoasa la o nunta, fie ca este clasica, traditionala sau rustica.

Sursa: www.modwedding.com

Pagina 1/13

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest