Top 10 cele mai frumoase altare pentru o ceremonie religioasa

Top 10 cele mai frumoase altare pentru o ceremonie religioasa
Top 10 cele mai frumoase altare pentru o ceremonie religioasa Top 10 cele mai frumoase altare pentru o ceremonie religioasa Top 10 cele mai frumoase altare pentru o ceremonie religioasa Top 10 cele mai frumoase altare pentru o ceremonie religioasa Top 10 cele mai frumoase altare pentru o ceremonie religioasa Top 10 cele mai frumoase altare pentru o ceremonie religioasa Top 10 cele mai frumoase altare pentru o ceremonie religioasa Top 10 cele mai frumoase altare pentru o ceremonie religioasa Top 10 cele mai frumoase altare pentru o ceremonie religioasa

Bine-ai venit in lumea celor mai frumoase altare pentru ceremonia religioasa! Fie ca sunt in aer liber sau in interior, altarele de nunta capata noi dimensiuni: pot fi amenjate si in afara bisericii si sunt din ce in ce mai sofisticate. Clasic, contemporan sau chiar excentric, altarul pentru ceremonia religioasa reprezinta astazi emblema elegantei si a romantismului.

1.      O imagine idilica o sugereaza un altar all-white, amenajat in aer liber. Ridicat deasupra unei piscine, sub o bolta de liliac alb, frumos mirositor, acest altar pare ca desprins din povestile cu zane.

2.      Alege cupola din curtea bisericii si decoreaza-o cu doi pomisori roz, in stanga si dreapta altarului. Paveaza drumul catre altar cu petale de trandafiri alb si roz si decoreaza scaunele cu funde din matase fuchsia.

3.      O nunta la malul marii este visul oricarei mirese. Impodobeste scaunele si altarul cu orhidee albe sau albastru marin si rosteste-ti juramintele in cel mai romantic decor de nunta. Folosesti palmierii pentru a-i decora cu ghirlande de flori albe.

4.      Daca preferi era disco-glam, alege un decor minimalist. Lasa perdele de margelute si cristale sa cada din tavan si alege aranjamente florale suspendate. Plaseaza pe stanga si pe drapta altarului vase de sticla pline cu apa si petale de trandafiri.

5.      Nimic nu este mai frumos decat un altar de nunta iarna, in aer liber. Frumos, dar si friguros! Decoreaza copaceii ninsi cu beculete de culoare albastra pentru a creea un efect hipnotizant asupra zapezii si decoreaza marginile altarului cu statuete cu ingerasi din marmura alba.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest