Top 10 buchete de mireasa in toamna lui 2011

Top 10 buchete de mireasa in toamna lui 2011
Top 10 buchete de mireasa in toamna lui 2011 Top 10 buchete de mireasa in toamna lui 2011 Top 10 buchete de mireasa in toamna lui 2011 Top 10 buchete de mireasa in toamna lui 2011 Top 10 buchete de mireasa in toamna lui 2011 Top 10 buchete de mireasa in toamna lui 2011 Top 10 buchete de mireasa in toamna lui 2011 Top 10 buchete de mireasa in toamna lui 2011 Top 10 buchete de mireasa in toamna lui 2011

Cand te gandesti la buchetul de mireasa, esentiale sunt florile… dar si care este cea mai in voga forma pe care acesta ar trebui o aiba. Decizia ta va depinde intotdeauna fie de stilul rochiei de mireasa, fie de tematica nuntii, fie de stilul sau personalitatea ta. Insa, intotdeauna alegerea buchetului de mireasa se va rezuma la ceea ce ti se potriveste cel mai bine in raport cu tendintele. Haide sa vedem topul celor mai cautate buchete de mireasa in 2011.

1. Buchetul organic. Ca si in aranjamentele de nunta, tendinta ecologista tinde sa se reflecte si in buchetele de mireasa. Un look mai organic presupune un aspect natural si mult mult verde. Combinatia alb-verde este un must have: fie bujori cu roze verzi, fie trandafiri albi si verzi. De asemenea poti include in buchet: rozmarin, busuioc, menta, salvie sau maghiran.

2. Buchetul de mireasa coronita. Reprezinta o tendinta recent aparuta, ce aduce un iz usor futurist. Este ideal pentru miresele minimaliste care-si doresc sa iasa in evidenta si este confectionat in special din flori exotice sau tropicale: orhidee salbatica, amaryllis, trandafiri din Ecudor, Pasarea Paradisului.


3. Buchetul de mireasa cu flori salbatice. Acest buchet de mireasa este perfect pentru o nunta in aer liber. Poti alege intre: lavanda, gura leului, sanziana, banutei, liliac, bujori sau orice infloreste in gradina.

4. Buchetul de mireasa rotund. Cel mai popular dintre buchete, inca de pe vremea erei victoriene, buchetul de mireasa rotund ramane in tendinte si toamna aceasta. In special, in inima mireselor romantice si delicate. Este extrem de permisiv, poate contine oricate tipuri de flori doresti, in special trandafiri, lalele, cale sau margarete.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest