Top 10 aranjamente florale cu pene

Top 10 aranjamente florale cu pene
Top 10 aranjamente florale cu pene Top 10 aranjamente florale cu pene Top 10 aranjamente florale cu pene Top 10 aranjamente florale cu pene Top 10 aranjamente florale cu pene Top 10 aranjamente florale cu pene Top 10 aranjamente florale cu pene Top 10 aranjamente florale cu pene Top 10 aranjamente florale cu pene

Aranjamentele florale de nunta folosite pentru a decora mesele invitatilor sunt un must-have pentru o nunta perfecta, iar alegerea lor este una dificila. In sezonul primavara-vara 2013, aranjamentele florale care contin pene vor fi la mare cautare, motiv pentru care am pregatit pentru tine o lista de 10 superbe aranjamente florale cu pene.

1. Aranjament de nunta cu flori si pene de strut, www.posh-events.ro. Un superb si sofisticat aranjament floral realizat din trandafiri, orhidee Dendrobium si pene de strut de un alb imaculat. Vaza acestui aranjament este una din sticla transparenta, inalta si eleganta.

Aranjament de nunta cu flori si pene de strut, www.posh-events.ro

2. Aranjament floral de nunta, cu pene de paun, www.madelinnedecor.com. Acest aranjament floral este unul colorat modern, in nuante de violet, verde si turquoise. Pentru un plus de eleganta, aranjamentul prezinta si patru pene inalte de paun.

3. Aranjament floral cu pene lila, www.agentiarina.ro. Aranjamentul este realizat in nuante de lila, albastru-marin si verde crud, reprezentand o superba combinatie de flori si pene drabs, de calitate A.

4. Aranjament central cu pene de strut si flori, www.sky-lantern.ro. Un aranjament placut si elegant realizat din pene albe de strut, flori si bile albe cu gel aranjate intr-o eleganta vaza din sticla.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest