Top 10: Buchete sceptru de mireasa

Top 10: Buchete sceptru de mireasa
Top 10: Buchete sceptru de mireasa Top 10: Buchete sceptru de mireasa Top 10: Buchete sceptru de mireasa Top 10: Buchete sceptru de mireasa Top 10: Buchete sceptru de mireasa Top 10: Buchete sceptru de mireasa Top 10: Buchete sceptru de mireasa Top 10: Buchete sceptru de mireasa Top 10: Buchete sceptru de mireasa

Buchetele sceptru pentru mirese pot fi o alegere foarte eleganta. Asa cum sceptrul oferea suveranilor o aura nobila, aveau o figura distinsa si demna, la fel miresele pot castiga cu acest buchet un plus de stil si gratie.

Buchetul sceptru se deosebeste de alte buchete prin coada lunga, ca o bagheta. Coditele florilor vor fi cat mai lungi cu putinta.

Nu se folosesc multe flori, buchetul nu are un volum mare, nici in partea de sus la flori, nici la cotor. Nu sunt multe fire, cozile sunt lungi, iar circumferinta buchetului, acolo unde este sustinut, este mica.

La buchetele sceptru se pune si verdeata, dar mai ales panglici, care se impletesc printe cozi sau se leaga cozile din loc in loc. Se pot folosi si cateva siraguri de margele sau perle.  

Buchetele sceptru pentru mirese sunt recomandate atat la cununia civila, cat si la cununia religioasa.

Un astfel de buchet completeaza perfect o tinuta eleganta, la o nunta cu fast, cat si o tinuta mai simpla, la o nunta moderna, contemporana.

Buchetul sceptru se tine sprijinit pe un brat, ca si cum ai tine un copil in brate. Sau poti pune mana imediat sub flori, iar in jos se vede libera coada buchetului.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest