Tendintele lui 2011 in aranjamente florale

Tendintele lui 2011 in aranjamente florale
Tendintele lui 2011 in aranjamente florale Tendintele lui 2011 in aranjamente florale Tendintele lui 2011 in aranjamente florale Tendintele lui 2011 in aranjamente florale Tendintele lui 2011 in aranjamente florale Tendintele lui 2011 in aranjamente florale Tendintele lui 2011 in aranjamente florale Tendintele lui 2011 in aranjamente florale Tendintele lui 2011 in aranjamente florale

Daca anul trecut, aranjamentele florale imense ocupau un loc fundas, in 2011 revine opulenta, extravaganta si somptuozitatea. Si nu doar atat, caci toamna aceasta, mixarea a patru sau chiar cinci stiluri diferite de aranjamente florale in cadrul unui singur eveniment este un must! Totusi, cel mai puternic trend ramane aspectul organic al aranjamentelor florale.

“Fii verde” - Aranjamente florale naturale

Tendinta ecologista tinde sa se reflecte si in aranjamentele florale de nunta. Acum, piesele centrale nu mai sunt buchete de flori perfect rotunde, asa cum erau pana mai anul trecut. Un look mai organic presupune imperfectiunea formei, un aspect natural si mult verde. In occident sunt acum la moda aranjamentele florale cu muschi de copaci si ramuri, iar culorile pe care se mizeaza sunt  verdele si albul. Daca optezi pentru o nunta in natura, poti folosi bucati de bustean ca numere de masa si nuiele de mesteacan pentru sustinerea place cardurilor.

Look luxury - Aranjamente florale in containere si vaze de sticla

Adauga eleganta decorului nuntii tale cu aranjamente florale in recipiente si vaze de sticla. Pentru un aspect luxury poti umple containerele cu apa si folie de aluminiu, sau chiar cu fructe, petale de flori, pietre colorate, cristale, nisip sau scoici, in functie de tematica nuntii. Vasele de sticla vin in diferite forme: conice, patrate, coloane circulare sau vase rectangulare inalte. Pentru a pastra aspectul organic, vasele pot fi umplute cu frunze verzi de maslin sau de cires. 

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest