Profita din plin de florile tale de nunta! Cum si unde poti sa folosesti florile la nunta ta!

Profita din plin de florile tale de nunta! Cum si unde poti sa folosesti florile la nunta ta!
Profita din plin de florile tale de nunta! Cum si unde poti sa folosesti florile la nunta ta! Profita din plin de florile tale de nunta! Cum si unde poti sa folosesti florile la nunta ta! Profita din plin de florile tale de nunta! Cum si unde poti sa folosesti florile la nunta ta! Profita din plin de florile tale de nunta! Cum si unde poti sa folosesti florile la nunta ta! Profita din plin de florile tale de nunta! Cum si unde poti sa folosesti florile la nunta ta! Profita din plin de florile tale de nunta! Cum si unde poti sa folosesti florile la nunta ta! Profita din plin de florile tale de nunta! Cum si unde poti sa folosesti florile la nunta ta!

Poate ca dintre toate elementele si decoratiunile specifice unei nunti, florile sunt cele care nu pot lipsi niciodata, indiferent de sezonul, tematica sau tipul nuntii. Tocmai pentru ca sunt niste elemente atat de importante, trebuie sa stii unde, cum poti folosi si cum poti profita la maxim de aceste splendide elemente.

La intrare

Iti poti uimi invitatii inca de la inceput, cand vor ajunge la biserica, la primarie sau la locul in care se va tine nunta. Poti acoperi intrarea cu flori sau poti face o intrare din flori (un cadru metalic, in forma de potcoava intoarsa, acoperita cu flori) pe care mai apoi sa le muti si sa le folosesti si pentru intrarea in restaurant. Crizantemele, Gypsophila sau hortensiile ar fi perfecte pentru niste astfel de aranjamente: frumoase, de efect si la un pret rezonabil.

In biserica

Daca bugetul iti permite, poti alege sa aduci cateva decoratiuni florale si in interiorul bisericii, pe care, mai apoi, sa le iei si sa le duci la restaurant. Gandeste-te la petale de flori rasfirate pe jos, pe drumul spre altar, lumanari inalte prinse cu panglici si flori sau simple aranjamente florale prinse de scaune sau bancute, pentru a accentua ideea si impresia generala de nunta.


Masa pe care veti semna certificatul de casatorie

Cu siguranta ca momentul cel mare, in care tu si mirele tau veti semna celebrul certificat de casatorie va fi cel in care vi se vor face cele mai multe poze. De aceea, asigura-te ca masa pe care veti semna este frumos si potrivit decorata. Poate nu ti se pare mult, dar un mic aranjament floral sau o vaza cu flori frumos pozitionata poate contribui la o poza mult mai frumoasa decat o masa banala si simpla. In plus, nici nu trebuie sa-ti faci griji legate de costuri, caci o astfel de decoratiune poate fi luata cu usurinta si mutata pana la restaurant.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest