Florile Feng Shui din buchetul miresei

Florile Feng Shui din buchetul miresei
Florile Feng Shui din buchetul miresei Florile Feng Shui din buchetul miresei

Daca te pasioneaza cultura chineza si vrei sa stii mai multe despre alegerea florilor din buchetul miresei, afla ce spune Feng Shui, o arta orientala care dainuie de 6000 de ani despre fiecare floare in parte.

Conform principiilor Feng Shui, atunci cand alegi florile pentru buchetul miresei, trebuie sa tii cont de ceea ce simbolizeaza fiecare planta in parte si sa alegi doar acele flori care aduc armonie in viata de cuplu.

Prin urmare, daca vrei sa ai o casnicie fericita, poti sa alcatuiesti un buchet de flori format din bujori roz, floare de lotus si crizanteme rosii ca sa intrunesti acele calitati spre care tinde orice femeie: perfectiune, fertilitate si noroc.  

In timp ce floarea de lotus atrage energia pozitiva in cuplu si este un remediu folosit in medicina chineza, crizantemele rosii simbolizeaza toamna la japonezi si reprezinta iubirea, pasiunea si prosperitatea in cultura Feng Shui.

Iar daca iti completezi buchetul miresei cu orhidee, vei tinde spre succes pe toate planurile vietii, fie ca este vorba despre mediul profesional sau despre viata de familie.

Dar, ca buchetul miresei sa intruneasca toate principiile Feng Shui si sa va poarte noroc in mariaj, inlatura frunzele uscate ale plantelor si alege doar flori proaspete, in asa fel incat ghinionul sa stea departe de casa voastra.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest