Flori de nunta pentru toate anotimpurile si bugetele

Flori de nunta pentru toate anotimpurile si bugetele
Flori de nunta pentru toate anotimpurile si bugetele Flori de nunta pentru toate anotimpurile si bugetele Flori de nunta pentru toate anotimpurile si bugetele Flori de nunta pentru toate anotimpurile si bugetele Flori de nunta pentru toate anotimpurile si bugetele Flori de nunta pentru toate anotimpurile si bugetele Flori de nunta pentru toate anotimpurile si bugetele Flori de nunta pentru toate anotimpurile si bugetele Flori de nunta pentru toate anotimpurile si bugetele

Florile nu se folosesc doar in buchetele de nunta, ci si in aranjamentele care decoreaza sala de receptie, respectiv biserica, de aceea multe cupluri isi doresc flori ideale pentru toate anotimpurile si bugetele.

De la romanticele buchete de flori cu parfum de toamna la buchetele rotunde care se poarta in 2017, o viitoare mireasa ar fi dornica sa afle ce flori de nunta sa aleaga pentru ziua cea mare.

Aceste flori delicate si colorate pot face parte din buchetul miresei, al nasei, respectiv al domnisoarelor de onoare. In alta ordine de idei, florile recomandate se incadreaza perfect in decorul de la centrul mesei, pot fi folosite pentru corsaje si accesorii fresh de par.

Florile folosite la nunta nu trebuie sa fie alese doar dupa buget, ci si in functie de popularitate, aspect, culori care se incadreaza in tema evenimentului, respectiv rezistenta. Chiar daca o parte dintre flori se gasesc in orice anotimp, unele dintre ele se ofilesc usor la caldura, in timp ce altele rezista atat la temperaturi mari, cat si la frig.

Sursa: Bridalguide.com

Pagina 1/15

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest