Flori de nunta exotice pentru nunti pline de romantism

Flori de nunta exotice pentru nunti pline de romantism
Flori de nunta exotice pentru nunti pline de romantism Flori de nunta exotice pentru nunti pline de romantism Flori de nunta exotice pentru nunti pline de romantism Flori de nunta exotice pentru nunti pline de romantism Flori de nunta exotice pentru nunti pline de romantism Flori de nunta exotice pentru nunti pline de romantism Flori de nunta exotice pentru nunti pline de romantism

Pentru o nunta deosebita, programata pe litoral, intr-o locatie de lux sau intr-un loc romantic, se cuvine ca mireasa sa aleaga flori de nunta exotice, care sunt in ton cu cadrul natural ales.

Aranjamente florale pot fi grafice si arhitecturale, fara a sacrifica ceva din aspectul lor romantic. Pentru a realiza un echilibru intre florile catifelate in culori pale si florile texturate in culori puternice, se poate folosi o abordare minimalista care difera dupa personalitatea fiecarei mirese in parte.

Astfel, de la florile exotice albe si galbene la plantele exotice cu frunze verzi, fiecare mireasa trebuie sa se orienteze in selectarea florilor de nunta dupa sezon, locatie, pret si capacitatea florilor de a rezista intr-un anumit mediu.

Florariile au specialisti care stiu ce flori sa recomande unei mirese, de aceea sfatul expertului este un ultim criteriu dupa care mireasa trebuie sa aleaga buchetul de mireasa potrivit.

Pagina 1/8

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest