Tipuri de crini pentru buchetele mireselor din 2016

Tipuri de crini pentru buchetele mireselor din 2016
Tipuri de crini pentru buchetele mireselor din 2016 Tipuri de crini pentru buchetele mireselor din 2016 Tipuri de crini pentru buchetele mireselor din 2016 Tipuri de crini pentru buchetele mireselor din 2016 Tipuri de crini pentru buchetele mireselor din 2016 Tipuri de crini pentru buchetele mireselor din 2016

Un crin este o floare de nunta frumoasa, iar datorita formelor si structurilor neobisnuite, crinii sunt folositi la nunta ca parte din buchetul miresei, respectiv al domnisoarelor de onoare, in aranjamente florale izbitoare sau ca accesorii la costumul mirelui (cocarde).

Intreaga tema a unei nunti se poate organiza in jurul crinului, daca floarea este folosita ca motiv pentru invitatii de nunta, meniuri, tortul miresei etc.

Crinii de nunta sunt disponibili intr-o gama larga de soiuri, forme si culori. Iata cele mai populare tipuri de crini existenti in Romania sau importati din alte tari de care poti intreba la florarie. Aceste flori cu aspect regal si parfum puternic sunt recunoscute pretutindeni pentru frumusete si gratie.

Crini asiatici
Crinii asiatici au un aspect exotic si dramatic, iar cand sunt in plina floare se disting prin forma lor de stea. Acestia sunt disponibili intr-o gama larga de culori indraznete, inclusiv galben, portocaliu si roz. Crinii asiatici sunt populari in cadrul nuntilor si pot fi combinati cu orice flori, datorita mirosului lor discret care se armonizeaza bine cu orice floare, indiferent de parfum. Tipuri de crini de nunta asiatici folositi la scara larga sunt: Stargazer, Hippeastrum, Black Beauty, diverse varietati de Yellow Ribbons.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest