Cele mai trendy buchete de mireasa si buchete de nasa!

Cele mai trendy buchete de mireasa si buchete de nasa!
Cele mai trendy buchete de mireasa si buchete de nasa! Cele mai trendy buchete de mireasa si buchete de nasa! Cele mai trendy buchete de mireasa si buchete de nasa! Cele mai trendy buchete de mireasa si buchete de nasa! Cele mai trendy buchete de mireasa si buchete de nasa! Cele mai trendy buchete de mireasa si buchete de nasa! Cele mai trendy buchete de mireasa si buchete de nasa! Cele mai trendy buchete de mireasa si buchete de nasa! Cele mai trendy buchete de mireasa si buchete de nasa!

Afla care sunt tendintele 2011 pentru buchetele de mireasa si buchetele de nasa. Hortensii, lalele verzi, lisianthus si orhidee imperiale! Avem sfaturi si recomandari de la Andreea Sincu, www.petalmania.ro.

Cum au fost buchetele de mireasa in 2010?

Anul 2010 s-a indepartat de traditional, abordand un look mai indraznet, evitand culorile pastelate. S-a mers pe culori tari, vibrante, cu accente de negru, mov si roz puternic. Buchetele nu mai contin doar flori, ci combina intr-un mod original atat culorile, cat si diverse accesorii non-florale precum: pene, betisoare, fructe, imortele, uscaturi sau acesorii din lemn, reducand din aerul clasic al buchetului de mireasa.

Pana si clasicul buchet de mireasa alb a fost asezonat, luand forma unor nuante multiple de alb, care dau o alura eleganta si delicate. Sau a fost combinat cu lalele sau hortensii verzi. Cel mai recent trend este readucerea la viata a buchetului Victorian “glamelia” (buchet alcatuit din petale de trandafir lipite). Acesta poate fi monocromatic sau poate imbina cu succes mai multe nuante.

Care sunt tendintele de toamna pentru buchetele de mireasa?

Toamna este anotimpul propice varietatilor de materiale si culori. Acum este momentul pentru culori precum grena, maro, negru sau portocaliu. Putem opta pentru florile specifice acestui sezon precum: amaryllis, cale, dalii, crizanteme, dar si pentru clasicul trandafir, ori pentru hortensie, lisianthus sau orhideele imperiale.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest