10 tipuri de buchete nunta populare pentru miresele 2016

10 tipuri de buchete nunta populare pentru miresele 2016
10 tipuri de buchete nunta populare pentru miresele 2016 10 tipuri de buchete nunta populare pentru miresele 2016 10 tipuri de buchete nunta populare pentru miresele 2016

Buchetul miresei poate parea a fi una dintre alegerile simple pe care trebuie sa le faci pana la nunta, dar cu atat de multe stiluri diferite de flori, culori, esente si forme, te poti simti incurcata atunci cand vei fi pusa in situatia sa alegi florile perfecte de nunta.

Aici sunt zece tipuri populare de buchete mireasa pe care este bine sa le iei in consideratie daca ti-ai programat nunta in 2016.

Buchet legat manual
Un buchet legat de mana este unul dintre cele mai simple stiluri de buchete mireasa pentru 2016. Dupa cum sugereaza si numele, este un buchet de flori cu tulpini grupate impreuna intr-o maniera nestructurata. De obicei astfel de buchete se leaga manual cu o panglica de mana minimalista care are trei sau patru flori cu tulpini la aceeasi dimensiune.

Un buchet de flori mic si gingas
Un buchet de flori mai structurat, format dintr-un grup mic flori, bine ambalate, toate taiate la aceeasi lungime reprezinta un alt stil popular in randul mireselor din 2016. Tulpinile sunt ambalate ermetic in panglica sau dantela, iar buchetul are de multe ori un suport rigid care ii da forma.

Buchet Biedermeier
Buchetul Biedermeier este numit dupa un stil european de design interior si este similar cu un buchet de flori structurat, bine definit. Diferenta este ca florile sunt aranjate in cercuri concentrice cu contraste colorate care au rolul de a da un efect dramatic buchetului.

Buchet sferic (Pomander)
O alegere neobisnuita pentru un buchet de mireasa este buchetul bila sau sfera. Acest buchet poate sa arate foarte romantic si tineresc pentru o mireasa, dar este mai folosit de catre domnisoarele de onoare sau de fetele cu flori.

Buchet compozit (Glamelia)
Buchetul de flori compozit este popular inca de la inceputul secolului XX. Acesta este format cu ajutorul a sute de petale simple legate impreuna pe o singura tulpina si arata ca o floare mare. Acest lucru poate fi o optiune costisitoare, dar adauga o nota de eleganta in ansamblul nuntii tale.

Buchet de prezentare
Pentru o mireasa plina de farmec, prezentarea sau buchetul tinut in brate ca la sfarsitul unui spectacol este o alternativa izbitoare la buchetele de mireasa cu forme traditionale. Mireasa poarta un numar de flori lungi cu tulpina, cum ar fi crini, delphiniums sau trandafiri cu tulpina lunga, iar buchetul este leganat in stilul unei actrite care se retrage cu un brat de flori o data cu caderea cortinei.

Buchet cascada
Buchetul cascada este o forma foarte traditionala si eleganta de buchet. Florile sunt aranjate sa arate ca in cazul în care acestea curg in mainile miresei si aluneca in jos, spre picioare. Acest stil de buchet poate fi extrem de mare, dar versiunile mai mici moderne sunt de multe ori cunoscute sub numele de buchet lacrima.

Buchet cos
Buchetul cos este o alegere populara pentru nuntile in aer liber sau de gradina, in parte din cauza farmecului sau rustic, si partial din cauza florilor ce pot fi aranjate in interiorul cosului astfel incat acestea nu se vor ofili la fel de repede ca alte stiluri de buchet. Buchetele cosulet sunt, de asemenea, populare in randul fetelor de flori si a tinerelor domnisoare de onoare, deoarece acestea sunt mai usor de transportat decat buchetele legate de mana sau buchetele mici.

Buchet Mussy Tussy
Un buchet Mussy Tussy este pur si simplu un buchet de stil realizat intr-un vas mic din metal, portelan sau orice alt material care functioneaza cu schema de la nunta ta. Unele buchete Mussy Tussy vin cu un lant de mici dimensiuni pentru a face transportul acestora, mai usor. Acest stil de buchet este usor de afisat in timpul receptiei, iar vasele in care se livreaza reprezinta cadouri de multumire perfecte pentru domnisoarele de onoare.

Buchet ventilator
Un buchet ventilator este perfect pentru o nunta vintage. Acest buchet are un "ventilator" de plastic simplu impletit cu flori si frunze. Forma acestui buchet este foarte interesanta si diferita fata de a buchetelor de mireasa traditionale.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest