Buchete de mireasa in culori vibrante

Buchete de mireasa in culori vibrante
Buchete de mireasa in culori vibrante Buchete de mireasa in culori vibrante Buchete de mireasa in culori vibrante Buchete de mireasa in culori vibrante Buchete de mireasa in culori vibrante Buchete de mireasa in culori vibrante Buchete de mireasa in culori vibrante Buchete de mireasa in culori vibrante Buchete de mireasa in culori vibrante

Buchetele de mireasa in culori vibrante sunt o alegere foarte inspirata pentru nuntile din acest sezon. Indiferent de buget, tot mai multe mirese prefera sa poarte in drum spre altar un buchet de flori indraznet si stralucitor. Si pe buna dreptate: culorile vibrante aduc in ansamblul nuntii o energie pozitiva, de sarbatoare si sunt mai putin formale decat decat buchetele pastelate.

Chiar daca buchetele in nuante alb-mov vor fi mai chic, pentru nuntile in aer liber, buchetele de mireasa in culori vibrante completeaza cu stil fiecare nunta, indiferent de tema aleasa.

Buchete luxuriante, formate din bujori coral, iasomie si vita de vie sunt perfecte pentru o nunta de primavara. In plus, aranjamentele florale alb-crem cu pete de albastru violet au un look mai traditional si sunt ideale pentru nuntile clasice. Buchetele colorate au o textura unica.

Convinge-te singura ca buchetele de mireasa colorate sunt alegerea ideala, de aceea poti folosi ca si sursa de inspiratie 40 de buchete de mireasa fabuloase.

Pagina 1/21

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest