Flori exotice pentru buchetul miresei in 2016: frangipani

Flori exotice pentru buchetul miresei in 2016: frangipani
Flori exotice pentru buchetul miresei in 2016: frangipani

Florile de frangipani sunt o alegere foarte populara pentru buchetul mireselor din 2016, iar forma lor simpla contrasteaza frumos cu flori mai bogate, cum sunt trandafirii.

Daca ai programat pentru acest an o nunta cu tematica tropicala sau pe plaja, frangipani ar putea fi floarea perfecta pentru tine. Aceasta poate fi folosita ca simbol sau motiv atat in buchetul miresei, cat si in celelalte aranjamente florale din cadrul nuntii.

Florile de frangipani sunt cunoscute din punct de vedere tehnic ca Plumena Rubra sau ca floarea de Hawaii. Ele sunt native in zonele tropicale ale insulelor din Pacific, Caraibe, America de Sud si America Centrala. Frangipani pot fi, de asemenea, cunoscute sub numele de Temple Tree, Champa, Egg Flower, Amapola sau Dead Man, in functie de locul in care acestea sunt cultivate.

Cum arata florile de frangipani de la nunta?

Florile de frangipani au corola in forma de elice cu un finisaj de ceara si sunt flori rezistente pe termen lung. Exista doua tipuri distincte de flori de frangipani: Obtusa si Rubra.

Florile din soiul Obtusa au petale rotunjite, cu un finisaj lucios si sunt, de obicei, de culoare alba sau crem colorat cu un centru de culoare galbena. Ele au un parfum tropical puternic, ceea ce este evident mai ales seara.

Florile din soiul Rubra au petale subliniate, cu un finisaj mai mult mat. Acestea sunt disponibile intr-o varietate mai mare de culori, inclusiv roz, galben si diverse nuante pastelate, dar acestea tind sa fie mai putin parfumate decat tipul obtusa.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest