Buchete de mireasa colorate pentru fiecare anotimp

Buchete de mireasa colorate pentru fiecare anotimp
Buchete de mireasa colorate pentru fiecare anotimp Buchete de mireasa colorate pentru fiecare anotimp Buchete de mireasa colorate pentru fiecare anotimp Buchete de mireasa colorate pentru fiecare anotimp Buchete de mireasa colorate pentru fiecare anotimp Buchete de mireasa colorate pentru fiecare anotimp Buchete de mireasa colorate pentru fiecare anotimp Buchete de mireasa colorate pentru fiecare anotimp Buchete de mireasa colorate pentru fiecare anotimp

Am selectat o multime de buchete mireasa in culori indraznete, care pot fi folosite in functie de anotimp. Aceste frumoase combinatii florale vor aduce un zambet cald pe chipul oricarei viitoare mirese. Aici vei gasi aranjamente florale pe care le vei iubi si care vor adauga o pata de culoare look-ului tau.

Daca ai ales o rochie de mireasa alba, acest lucru nu inseamna ca un buchet de nunta colorat nu este o idee buna. Buchetele pastel raman in tendintele anului 2017 si sunt ideale pentru nuntile de primavara. Buchetele in culori vesele, cu mult galben, sunt ideale pentru vara. Buchetele in nuante de portocaliu, rosu inchis sau grena sunt o sursa de inspiratie continua pentru miresele de toamna, in timp ce buchetele cu suculente reprezinta o alegere buna pentru orice anotimp.

Acestea din urma sunt rezistente si arata bine in combinatie cu bujori sau cu alte flori de sezon. De la clasic la modern si de la rustic la relaxat, exista o multime de buchete mireasa colorate pentru fiecare anotimp in parte care se vor remarca in fotografiile de nunta.

In 2017 nu se mai poarta buchetele mari, ci mai degraba se merge pe look-ul minimalist. Acest lucru nu inseamna ca buchetul miresei nu poate fi in culori vibrante. Rasfoieste galeria alaturata, iar apoi comanda online de la Floria sau de la Roflora un buchet de nunta pe gustul tau.

Sursa: Brides.com

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest