Verighetele Breuning, pentru o casatorie perfecta

Verighetele Breuning, pentru o casatorie perfecta

Acum, la inceput de vara, cand sentimentele sunt si ele cele mai fierbinti, este firesc ca dragostea sa te impinga spre acel pas minunat al casatoriei. Si pentru ca viata in doi isi gaseste adevarata stralucire doar prin acel minunat simbol al ei, reprezentat de verighete, You&Me, brandul menit sa se adreseze in primul rand inimilor unite prin iubire, ne ofera acum, pana pe 15 iulie, o reducere de 5% la celebrele si irezistibilele verighete Breuning.

Sa porti o bijuterie Breuning inseamna sa porti ceva cu totul deosebit. Asta pentru ca bijuteriile Breuning sunt create pentru a spune povestea sentimentelor puternice, povestea emotiilor intense si a iubirii adevarate.

De mai bine de 80 de ani, rafinamentul in materie de bijuterii si, in special, de verighete, este sinonim cu Breuning. Astazi, compania germana este cel mai mare producator independent de accesorii si verighete de pe continentul european, lider mondial in segmentul sau de piata, aflat in fruntea calitatii, designului si tehnologiei, produsele sale fiind prezente in intreaga lume, pe toate continentele.

Calitatea designului, iscusinta maestrilor bijutieri si pasiunea pentru redarea perfecta a celor mai mici detalii sunt trasaturile definitorii ale inconfundabilelor bijuterii Breuning. Intreaga filosofie Breuning este fundamentata pe principiul excelentei: design captivant si calitate de top. Aurul de diferite culori, argintul si platina, singure sau impodobite cu diamante sau perle, transforma aceste capodopere intr-un simbol al dragostei, al magiei casatoriei, al cuplului perfect. Nici o casatorie nu poate reprezenta o reusita perfecta fara forta si stralucirea verighetelor Breuning.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest