Verighete din aur de la Coriolan

Verighete din aur de la Coriolan
Verighete din aur de la Coriolan Verighete din aur de la Coriolan Verighete din aur de la Coriolan Verighete din aur de la Coriolan Verighete din aur de la Coriolan Verighete din aur de la Coriolan Verighete din aur de la Coriolan Verighete din aur de la Coriolan Verighete din aur de la Coriolan

O data cu alegerea verighetelor se spune ca bat clopotele de nunta. Si pentru ca acest eveniment fericit trebuie marcat cu stil, verighetele gravate cu initialele mirilor este o modalitate foarte buna pentru doi indragostiti de a celebra casatoria.

Daca rochia de mireasa va fi purtata numai la nunta, verighetele din aur sunt acele bijuterii pretioase de care mirii nu se vor desparti niciodata.

In acest sens, ei trebuie sa acorde o atentie deosebita designului verighetelor deoarece inelele de nunta sunt un simbol al dragostei si trebuie sa ii reprezinte pe miri.

Modelele de verighete de la magazinul de bijuterii Coriolan sunt realizate in orice combinatie de culori de aur si pot fi comandate cu sau fara pietre pretioase, gravate cu laser cu nume si simboluri, pe masura fiecarei mirese si a fiecarui mire in parte.

Verighetele de la magazinul Coriolan au un timp de livrare de aproximativ 2 saptamani indiferent de design.

Alege modelul de verighete potrivit din colectiile Sahara, New Classics, Hypnotic, Endless, Desire, Dream, Clasic, Pastel, Elements, Avantage sau din colectia 2012 de la Coriolan.

Pagina 1/15

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest