Top 10 tendinte inedite in verighete de nunta pentru 2012

Top 10 tendinte inedite in verighete de nunta pentru 2012
Top 10 tendinte inedite in verighete de nunta pentru 2012 Top 10 tendinte inedite in verighete de nunta pentru 2012 Top 10 tendinte inedite in verighete de nunta pentru 2012 Top 10 tendinte inedite in verighete de nunta pentru 2012 Top 10 tendinte inedite in verighete de nunta pentru 2012 Top 10 tendinte inedite in verighete de nunta pentru 2012 Top 10 tendinte inedite in verighete de nunta pentru 2012 Top 10 tendinte inedite in verighete de nunta pentru 2012 Top 10 tendinte inedite in verighete de nunta pentru 2012

Daca te asteptai ca verigheta cu amprenta vocala sa apara abia peste cateva decenii, e vremea sa accepti realitatea! Istoria bridal evolueaza mult mai rapid. Si asta, pentru ca miresele mileniului 3 sunt in permanenta cautare de nou, inedit si tendinte care de care mai futuriste.

Un lucru e cert, anul acesta se poarta bijuteriile de nunta cat mai personalizate. Draga miresica, ramai alaturi de noi si afla care sunt tendintele in materie de verighete pentru 2012.


1. Verigheta cu amprenta vocala. Iata un pretios giuvaer, pe care nici macar Printul William nu i l-a putut darui lui Kate Middleton: vocea. Danielle Crampsie, un deginer de bijuterii din Statele Unite a lansat la inceputul acestui an, verigheta cu amprenta vocala. Se poate inregistra vocea mirelui sau a miresei, jurandu-si iubire vesnica sau piesa preferata a celor doi miri. Unda vocala se printeaza cu ajutorul computerului si apoi se graveaza in verigheta. A venit vremea sa transformi un moment din trecut intr-un prezent continuu.

2. Verigheta din aur si lemn de cocobolo. Cocobolo este un arbore tropical cu un lemn foarte tare, ce se gasesste in America Centrala. In prelucrarea verghiteleor se foloseste doar inima lemnului, centrul, atat pentru rezistenta, cat si pentru culoare: cocobolo are o nuanta portocalie sau brun-roscat. Zsolt Szekely, designerul care fabrica bijuteriile, spune ca verightele sunt distincte si rezistente, iar in combinatie cu aur galben, sunt unice.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest