Top 10 tendinte in verighete de nunta pentru vara 2012

Top 10 tendinte in verighete de nunta pentru vara 2012

Vara aceasta, tot mai multe cupluri se indreapta spre bijutier pentru a-si creea verighetele dupa un design propriu, folosind bijuterii de familie. Si pentru ca se poarta bijuteriile de nunta cat mai personalizate, am pregatit pentru tine 10 tendinte unice!

1. Verighetele din tungsten cu motive celtice. Ele pot fi din tungsten in combinatie cu aur galben sau alb. Tungstenul este un metal dur, greu, cenusiu-deschis, mult mai rezistent la zgarieturi sau impact, indestructibil, ce poate fi smaltuit sau gravat foarte usor. Avantajul este ca peste ani, isi pastreaza luciul fara a fi nevoie sa-l restaurezi. Motivele celtice sunt extrem de "en-vogue" si mirele tau isi va adora verigheta.


2. Verighetele retro. Stilului art deco este un stil definit prin forme geometrice si simetrie. Pietrele sunt triunghiulare, rotunde, patrate sau de alte forme, iar monturile pot fi simple sau ornate. Daca te-ai saturat de aceleasi verighete pe care le are toata lumea, o bijuterie retro este perfecta pentru tine si mirele tau.

3. Verighetele cu model, din aur alb si galben. Culorile contrastante ale metalelor reprezinta o cheie autentica a stilului vintage. Tu si mirele tau va puteti crea si personaliza un design unic. Aur vechi, brose retro ce se pastreaza din generatie in generatie si au o valoarea sentimentala pentru membrii familiei, dau viata, in vara lui 2012, traditiei lui "ceva vechi"!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest