Top 10: Cele mai scumpe bijuterii de nunta

Top 10: Cele mai scumpe bijuterii de nunta
Top 10: Cele mai scumpe bijuterii de nunta Top 10: Cele mai scumpe bijuterii de nunta Top 10: Cele mai scumpe bijuterii de nunta Top 10: Cele mai scumpe bijuterii de nunta Top 10: Cele mai scumpe bijuterii de nunta Top 10: Cele mai scumpe bijuterii de nunta Top 10: Cele mai scumpe bijuterii de nunta Top 10: Cele mai scumpe bijuterii de nunta Top 10: Cele mai scumpe bijuterii de nunta

Pentru orice femeie, fie ea celebra sau nu, cererea in casatorie este unul dintre cele mai emotionante momente. Pentru dive si celebritati, pentru care banii exista doar ca sa satisfaca orice capriciu, inelul de logodna si bijuteriile de nunta sunt, inainte de toate, chestiuni de imagine. Iata de ce noi am scormonit in glosarul celor mai scumpe si spectaculoase bijuterii si inele de logodna ale vedetelor si am alcatuit un top 10.

1.Pe locul 1 troneaza cel mai scump inel de logodna din istorie, cel primit de Anna Kournikova de la iubitul ei, Enrique Iglesias. Inelul cu diamant, inconjurat de doua pietre roz de 11 carate a fost estimat la nu mai putin de 6 milioane de dolari.

2.Printesa r’n’b-ului, Beyonce a primit anul trecut de la rapperul Jay-Z, un inel  Lorraine Schwartz de 18 carate in valoare de 5 milioane $.

3.Pe vremea cand se intalnea cu milionarul Paris Latsis, Paris Hilton a primit nu unul, ci doua inele de logodna. Unul cu diamant galben, de 24 de carate, valorand 4.7 milioane de dolari, iar celalalt cu diamante albe de 15 carate, valorand 2.1 milioane de dolari. La scurt timp, Paris a primit un alt inel de logodna, estimat la aproximativ un million de dolari de la Benji Madden.

4. Pe locul 4 se afla diamantul Taylor-Burton, un diamant de 69 de carate in forma de para a carei destinatie initiala fusese cea de inel de logodna. Insa, Elizabeth Taylor a considerat ca este mult prea mare si astfel diamantul Taj-Mahal a devenit cel mai scump colier din istorie, 4 milioane de dolari. Insa, Elizabeth este renumita pentru extravaganta ei colectie de bijuterii si diamante: colierul si cerceii Cartier primiti cadou de nunta de la Richard Burton sau inelul cu smarald de 30 de carate primit de la cel de-al treilea sot, Michael Todd.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest