Simbolistica pietrelor pretioase: ce culoare ti se potriveste?

Simbolistica pietrelor pretioase: ce culoare ti se potriveste?
Simbolistica pietrelor pretioase: ce culoare ti se potriveste? Simbolistica pietrelor pretioase: ce culoare ti se potriveste? Simbolistica pietrelor pretioase: ce culoare ti se potriveste? Simbolistica pietrelor pretioase: ce culoare ti se potriveste? Simbolistica pietrelor pretioase: ce culoare ti se potriveste? Simbolistica pietrelor pretioase: ce culoare ti se potriveste? Simbolistica pietrelor pretioase: ce culoare ti se potriveste? Simbolistica pietrelor pretioase: ce culoare ti se potriveste? Simbolistica pietrelor pretioase: ce culoare ti se potriveste?

De la impresionantul safir albastru purtat de Kate Middleton la inelele de logodna cu rubin unic ale surorilor Simpson, nestematele, disponibile intr-un curcubeu de nuante, sunt la moda in aceste zile si devin cat a-i clipi cele mai bune prietene ale femeilor care urmeaza sa se casatoreasca.

Din 1870 cand au fost descoperite minele cu diamante din Africa, pietrele pretioase nu mai sunt asa de rare ca in trecut. Insa, multe dintre pietrele pretioase colorate, inclusiv diamantele colorate sunt mai rare decat cele albe.

Semnificatia culorilor pietrelor pretioase dateaza de acum mii de ani, mai precis din 1500 i.H. cand a fost descoperita in "Cartea Egipteana a mortilor" cea mai veche referinta despre inelele de nunta.

Pentru ca degetul inelar are o vena a iubirii, conform egiptenilor si romanilor, atunci cand iti alegi inelul de logodna trebuie sa o faci cu mare grija pentru ca piatra pretioasa si culoarea ei trimite anumite energii care iti influenteaza destinu;.

In vreme ce iti place culoarea albastra la un moment dat, piatra pretioasa pe care o alegi pentru inelul de logodna sau pentru verighete are o semnificatie mult mai profunda.

Daca esti interesata sa descoperi ce simbolizeaza culorea inelului tau de logodna, rasfoieste galeria foto alaturata si vei afla exact ce semnifica fiecare nestemata in parte, dar si culoarea ei.

Sursa: Brides.com

Pagina 1/21

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest