Alegerea inelelor de nunta dupa grosime pentru 2016

Alegerea inelelor de nunta dupa grosime pentru 2016
Alegerea inelelor de nunta dupa grosime pentru 2016 Alegerea inelelor de nunta dupa grosime pentru 2016 Alegerea inelelor de nunta dupa grosime pentru 2016 Alegerea inelelor de nunta dupa grosime pentru 2016 Alegerea inelelor de nunta dupa grosime pentru 2016 Alegerea inelelor de nunta dupa grosime pentru 2016 Alegerea inelelor de nunta dupa grosime pentru 2016

Dupa ce tu si partenerul tau ati dezbatut problema metalului din care sa fie realizate verighetele, urmeaza sa discutati in continuare nu doar de modelul favorit, ci si de alte aspecte tehnice cum ar fi gramajul, respectiv grosimea inelelor de nunta.

Verighetele sunt acele bijuterii pretioase, nu doar din punct de vedere al aliajului din care au fost concepute, ci si din punct de vedere sentimental. Inelele de nunta sunt purtate ani in sir, iar in cel mai fericit caz raman pe inelarul de la mana stanga a celor doi soti o viata intreaga. De aceea, fiecare aspect trebuie dezbatut in profunzime inainte de cumpararea verighetelor.

Inelele de nunta din aur alb, din aur galben sau din platina pot fi cu mici cristale de diamant, simple sau cu model. In functie de stilul propriu, iata mai multe poze cu verighete 2016 care vin in marimi si grosimi diferite.

 

 

Pagina 1/8

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest