Maiestrie in detalii cu linia de verighete Broderie Venetiana, colectia Manual La Rosa 2013

Maiestrie in detalii cu linia de verighete Broderie Venetiana, colectia Manual La Rosa 2013
Maiestrie in detalii cu linia de verighete Broderie Venetiana, colectia Manual La Rosa 2013 Maiestrie in detalii cu linia de verighete Broderie Venetiana, colectia Manual La Rosa 2013 Maiestrie in detalii cu linia de verighete Broderie Venetiana, colectia Manual La Rosa 2013 Maiestrie in detalii cu linia de verighete Broderie Venetiana, colectia Manual La Rosa 2013 Maiestrie in detalii cu linia de verighete Broderie Venetiana, colectia Manual La Rosa 2013

Munca artizanilor venetieni specializati in realizarea dantelei si lucrarile de arta ale Renasterii fost punctele de inspiratie pentru atelierul de creatie La Rosa, care a transpus in noua linie de verighete Broderie Venetiana, colectia Manual La Rosa 2013, cele mai fine motive si detalii grafice.

Rezultatul maestrilor bijutieri La Rosa, care au creat adevarate opere de arta pe o suprafata cu latime de doar 5 mm, este o linie de verighete elegante si deosebite. Realizate intr-o combinatie de rodiu cu aur galben sau alb, verighetele liniei Broderie Venetiana au ca punct de atractie o serie de motive grafice, sculptate in relief.

Asemeni clasicei dantele venetiene, care se bucura de aceeasi recunoastere si pretuire si dupa sute de ani, verighetele din linia Broderie Venetiana au un design clasic care va persista in timp.

Modelul de verighete Rialto, realizat din aur alb si rodiu, este dominat de o aparenta broderie simetrica, cu aspect de frunza, care pare sa mascheze o linie de pietre ingenios montata pe margine. Pretul pentru o pereche de verighete Rialto din aur de 14K si cristale este 5600 lei.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest