Inele cu pietre colorate pentru logodna

Inele cu pietre colorate pentru logodna
Inele cu pietre colorate pentru logodna Inele cu pietre colorate pentru logodna Inele cu pietre colorate pentru logodna Inele cu pietre colorate pentru logodna Inele cu pietre colorate pentru logodna Inele cu pietre colorate pentru logodna Inele cu pietre colorate pentru logodna Inele cu pietre colorate pentru logodna Inele cu pietre colorate pentru logodna

Inel din aur alb 14K cu rubin si diamante, www.valmand.ro - 3.420 ron. Inel din aur alb 14K cu rubin 1.30 ct si diamante de 0.20 ct. Dimensiunea inelului poate fi modificata atat inainte, cat si dupa achizitionare. Are o greutate aproximativa de 3.69 grame si 14 diamante rotunde. De 1.30 ct. Produsele sunt insotite de un certificat de calitate si cutiuta de bijuterie cadou. In baza acestui certificat beneficiezi de servicii post-cumparare gratuite: modificare dimensiune, curatare/intretinere bijuterie.

Inel din aur alb 14K cu ametist si diamante, Valmand - 890 ron. Inel din aur alb cu ametist de 0.20ct si diamante de 0.06ct. Greutate aproximativa – 1.50 grame. Are 2 diamante rotunde cu o dimensiune de 2.00 mm. Produsele sunt insotite de un certificat de calitate si cutiuta de bijuterie cadou. In baza acestui certificat beneficiezi de servicii post-cumparare gratuite: modificare dimensiune, curatare/intretinere bijuterie.

Inel din aur alb 14K cu smarald 0.25ct si diamante, Valmand - 2.140 ron. Inel din aur alb de 14K cu smarald de 0.25ct si diamante de 0.20ct. Are o greutate aproximativa de 2.60 grame si 8 diamante de 0.20ct. Produsele sunt insotite de un certificat de calitate si cutiuta de bijuterie cadou. In baza acestui certificat beneficiezi de servicii post-cumparare gratuite: modificare dimensiune, curatare/intretinere bijuterie.

Pagina 2/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest