GHID PRACTIC: Verighete gravate cu laser

GHID PRACTIC: Verighete gravate cu laser
GHID PRACTIC: Verighete gravate cu laser GHID PRACTIC: Verighete gravate cu laser GHID PRACTIC: Verighete gravate cu laser GHID PRACTIC: Verighete gravate cu laser GHID PRACTIC: Verighete gravate cu laser

In categoria verighetelor gravate, un loc special il ocupa verighetele cu gravura laser. Fie ca mirii vor sa isi graveze initialele pe verighete, au in minte un poem de dragoste plin de semnificatii sau incearca sa isi aminteasca de data la care s-au cunoscut marcand verighetele cu ziua respectiva, tehnica de gravare cu laser poate fi aplicata pe exterior, pe interior sau pe lateral.

Mergand la un magazin de bijuterii Coriolan, fiecare cuplu va decide impreuna cu designerul ce varianta descrie cel mai bine povestea voastra de dragoste.

Stabilind metoda de lucru, pretul se calculeaza in functie de fiecare proiect de design personalizat in parte, de gradul de dificultate al gravurii, dar si de alte criterii pe care le veti stabili impreuna cu un consilier de vanzari.

Gravare exterioara
Fie ca doriti ca pe exteriorul verighetei sa apara numele mirilor, data casatoriei, semnatura sau un vers de iubire din cantecul vostru preferat, gravura cu laser deschide posibilitati infinite pentru fiecare cuplu care urmeaza sa se casatoreasca sau vor sa schimbe intr-un fel designul verighetelor deja achizitionate.

Gravarea unui poem
Pentru un cuplu romantic, gravarea unui catren dintr-o poezie sau gravarea cu laser a unei melodii a devenit o cerere obisnuita in zilele noastre. De regula se alege un text scurt, pentru ca fonturile alese sa fie clare si simple.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest