GHID PRACTIC: Cum sa alegi diamantul potrivit pentru inelul de logodna?

GHID PRACTIC: Cum sa alegi diamantul potrivit pentru inelul de logodna?

Inelele de logodna obtinute din pietre pretioase de mare valoare sunt preferatele oricarei femei. Atunci cand vrei sa alegi un inel de logodna si nu stii ce diamant se potriveste pe inelarul iubitei tale, trebuie sa ai in vedere culoarea, numarul de carate, forma, taietura si claritatea diamantului.

Pentru ca un inel cu diamante simbolizeaza iubirea si frumusetea relatiei dintre viitorii insuratei, un inel de logodna cu diamante intruneste toate calitatile daca are masura perfecta, un design unic si un pret bun.

Pentru viitoarele mirese care iubesc stilul clasic, un inel de logodna cu un singur diamant este cea mai potrivita alegere.

Daca bijuteriile si pietrele pretioase nu sunt punctul forte al viitorului mire, ca sa iasa din incurcatura, acesta trebuie sa se lamureasca ce proprietati intruneste diamantul inainte de a cumpara un inel de logodna.

Inainte de toate, este bine de stiut ca diamantul este singura piatra pretioasa formata dintr-un singur element chimic si anume atomii de carbon.

Proprietatile esentiale ale diamantelor:

1. Culoare. Diamantul poate avea mai multe nuante, de la alb transparent la galben inchis. El se gaseste si in urmatoarele culori: albastru, roz, galben, verde, portocaliu. Insa cea mai pretioasa piatra este diamantul alb. Cu cat este mai alb, cu atat diamantului ii creste valoarea.

2. Claritate. Diamantul poate fi transparent, semitransparent, translucid si opac. Cu cat diamantul este mai transparent, transmite mai multa lumina si are mai putine impuritati, cu atat acesta este mai valoros. Din pacate, este foarte greu sa gasesti o piatra naturala in forma sa pura, mai ales dupa prelucrare.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest