GHID PRACTIC: Cum sa alegi inelul de logodna?

GHID PRACTIC: Cum sa alegi inelul de logodna?

Inelul de logodna are o valoare sentimentala, dar atunci cand vrei sa iti impresionezi iubita cu acest cerc al dragostei, inelul cu nestemate va avea si un pret pe masura.

Daca te-ai hotarat sa treci la urmatorul pas in relatie si vrei sa cumperi un inel de logodna, atunci alegerea ta depinde in functie de cateva criterii.

Dupa ce ai luat un inel al iubitei tale din cutia de bijuterii (ca sa nu isi dea seamna de intetie) si i-ai masurat diametrul, poti compara modelele de inele clasice din aur pana decizi daca vrei sa cumperi inele cu un singur diamant sau cu mai multe pietricele.

Chiar daca inelul clasic de aur cu un singur diamant simbolizeaza uniunea a doua suflete, in zilele noastre, viitoarele mirese au tendinta sa poarte inele cu trei pietricele datorita designului modern, dar si cifrei magice care le poarta noroc.

Tinand cont de rezistenta pietrei, dar si de faptul ca diamantul ramane nestemata favorita a oricarei fete, un inel cu diamante va fi cea mai buna alegere atuni cand cumperi un inel de logodna. In timp ce diamantul este o piatra pretioasa naturala superioara din toate punctele de vedere zirconiului, urmatorul pas care atesta calitatea unei bijuterii pretioase este certificatul de garantie.

Pe site-ul www.coriolan.ro vei descoperi o gama variata de inele de logodna cu posibilitatea configurarii bijuteriei dorite.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest