Diademe pentru o mireasa in tendinte

Diademe pentru o mireasa in tendinte
Diademe pentru o mireasa in tendinte Diademe pentru o mireasa in tendinte Diademe pentru o mireasa in tendinte Diademe pentru o mireasa in tendinte Diademe pentru o mireasa in tendinte Diademe pentru o mireasa in tendinte Diademe pentru o mireasa in tendinte Diademe pentru o mireasa in tendinte Diademe pentru o mireasa in tendinte

Tiara miresei este bijuteria care atrage atentia asupra fetei, completeaza coafura si pune in valoare voalul sau voaleta miresei. Confera intregului aspect un aer princiar si un look extrem de classy si sofisticat. Vrei sa arati precum o printesa, in cea mai frumoasa zi a vietii tale? Alege o diadema cu pietre stralucitoare!

Diadema mireasa model Casandra, www.viitoaremireasa.ro/shop - 170 ron. Este un accesoriu de par stralucitor, cu o multime de cristale. Desi este pieptene seamana cu o tiara mai mica. Are 11 varfuri care ii ofera mai multa prestanta. Se prinde in par cu pieptenele metalic atasat.

Diadema mireasa model 02, www.calinevents.com - 182 ron. O superba diadema montata pe un pieptene, confectionata din perle champagne si floricele din cristale swarovski. Merge la o rochie de mireasa printesa, cu fusta proeminenta ! Bijuterie placata cu aur. Realizata manual.

Diadema mireasa model 03, Calin Events - 215 ron. Tiara pentru mireasa, confectionata din cristale swarovski. Are un look retro si iti va completa cu succes o tinuta princiara ! Bijuterie placata cu argint. Realizata manual.

Diadema mireasa model 05, Calin Events - 170 ron. Diadema pentru mireasa, confectionata din cristale swarovski, dispuse in modele florale. Bijuterie placata cu argint. Realizata manual.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest