Lucruri importante de stiut despre inelul de logodna

Lucruri importante de stiut despre inelul de logodna

Inele de logodna sunt la fel de personale ca relatia ta de cuplu. In timp ce unele mirese asteapta sa fie surprinse cu un inel de logodna superb, alte femei prefera sa isi aleaga singure inelul pe care il vor purta alaturi de verigheta intreaga viata.

Dar, inainte de a cumpara o piatra valoroasa, o femeie trebuie sa tina cont si de buget, nu doar de frumusetea inelului sau de forma diamantului ales.

De la stilul retro la bijuteriile cu pietre pretioase care sa reprezinte luna in care s-au nascut, viitoarele mirese au preferinte diferite atunci cand este vorba de inelul de logodna.

Fie ca ii sugerezi iubitului tau ce tip de inel iti doresti, ii oferi un album foto cu bijuterii si ii dai libertatea sa aleaga o piesa de colectie impresionanta sau il insotesti la un magazin de bijuterii, cum ar fi Coriolan, cert este ca trebuie sa stii cateva lucruri importante despre inelul de logodna inainte de a-l achizitiona.

In primul rand tine cont de semnificatia inelului de logodna. Acest cerc al dragostei simbolizeaza uniunea dintre doi oameni si de abia apoi conteaza pretul si materialele din care este lucrat.

Sursa: www.brides.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest