Cele mai frumoase bijuterii de Oscar din ultimii ani

 Cele mai frumoase bijuterii de Oscar din ultimii ani

Diamante cu multe carate, rubine, smaralde si safire, toate au stralucit de-a lungul anilor pe covorul rosu de la Oscaruri, cel mai important eveniment din industria filmului.

An de an, marile staruri de cinema se intrec in aparitii care mai de care mai fastuoase, mai originale si mai elegante. Iar pentru asta mizeaza de fiecare data pe o coafura care sa le avantajeze, pe o tinuta care sa le atraga numai critici pozitive, dar si pe bijuterii cu totul deosebite. Cand vine vorba de accesorii, cu adevarat remarcabile sunt varietatea de modele si modalitatile, din ce in ce mai ingenioase, de a fi purtate de catre marile staruri de cinema.

Noi am facut un top al celor mai originale astfel de bijuterii, care s-au facut remarcate prin frumusetea si stralucirea lor, lansand de fiecare data un nou trend demn de abordat. Fie ca vorbim de bijuterii delicate, sau din contra ample, voluminoase, rafinamentul si luxul transpare dincolo de orice tendinta.

Si cum, de multe ori o astfel de bijuterie este si extrem de costisitoare, daca vrei sa adopti stilul vedetelor, poti opta pentru modele asemanatoare, realizate din cristale Swarovski, la fel de elegante, dar mai accesibile ca pret. Crystal-Fashion®, branding partner Branding Partner Swarovski, iti ofera o gama larga de bijuterii, ce pot fi realizate in peste 100 de culori, exclusiv din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS, in acord chiar si cu cele mai pretentioase gusturi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest