Bijuterii pentru mireasa – tendinte 2014

Bijuterii pentru mireasa – tendinte 2014

Rochia si machiajul miresei, costumul mirelui, aranjamentul salii de nunta, tinutele domnisoarelor si ale cavalerilor de onoare, buchetul de flori,  tortul festiv – absolut fiecare detaliu tinde spre repere clasice, cu influente retro si pline de grandoare. 

Aceeasi tendinta exista si in alegerea bijuteriilor de mireasa, iar Roxanne – Bijuterii de Mireasa, brand cu o respectabila reputatie pe piata bijuteriilor handmade va ofera o gama de peste 200 de bijuterii de mireasa. Roxanne a lansat recent colectia Wedding Day, o pretioasa sursa de inspiratie pentru miresele anului in curs, dornice sa-si valorifice feminitatea si frumusetea cu bijuterii elaborate, de o uimitoare finete. Pretioasele accesorii sunt faurite manual si impodobite cu pietre pretioase, precum cristalele Swarovski sau diamantele de zirconiu, pe fondul pretios al metalelor nobile: aur alb, aur galben, aur roz si argint.

Bijuterii de mireasa dantelate, pentru un look fermecator

Rochiile delicate din dantela, care urmeaza liniile corpului, precum si senzualele rochii sirena raman in tendintele anului in curs. Astfel de tinute vor fi admirabil puse in valoare cu bijuterii ce pastreaza prin design finetea broderiilor cu iz vintage, bogate in detalii si cu modele arabesque de mare impact. 

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest