Se apropie Floriile! Tu ce bijuterii le daruiesti celor cu nume de flori?

Se apropie Floriile! Tu ce bijuterii le daruiesti celor cu nume de flori?

Pastelurile dulci ne poarta cu gandul catre ciresi infloriti, boboci, muguri si flori. Inainte de Invierea Domnului, crestinii se bucura de duminica Floriilor, prilej de sarbatoare pentru cei cu nume de flori.

Duminica Floriilor se mai numeste popular si a Stalparilor (o denumire arhaica a ramurilor de palmier sau de finic cu care a fost intampinat Iisus in Ierusalim). Aceasta sarbatoare este ultima importanta inainte de Saptamana Mare.

Daca in trecut fetele se imbracau in rochii de mireasa si colindau intr-un obicei ritualic, in zilele noastre s-a pastrat numai traditia ramurilor de salcie inmugurite care trebuiesc sfintite la biserica si celebrarea persoanelor care poarta nume de flori.

De Florii isi serbeaza ziua onomastica toate fetele cu numele de Margareta, Viorica, Viorela, Brandusa, Camelia, Florina, Narcisa, Ofelia, Iasmina, Lacramioara, Liliana. Acestea sunt nume romanesti ce evoca florile, asa ca nu exista un cadou mai potrivit pentru fetele cu nume de floare decat bijuteriile inspirate din formele armonioase si naturale ale florilor!  

Natura reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie, de accea Crystal-Fashion, Branding Partner Swarovski si cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS" a lansat un „buchet floral" de bijuterii ce pot deveni cadouri perfecte pentru cele ce poarta nume de floare!
 
Posibilitatile sunt infinite: de la cercei mici cu surub sau cu sistem de inchidere leverback (Chaton Flower) in forma daliilor sau margaretelor, la cercei de dans creati din cristale Swarovski cu forme navette, pear-cut sau oval ce iau  formele unor nuferi (Narnia, Lous, Waltz) de Florii se ofera atat cerceii lungi si opulenti (Viola, Blue Bella, Grace Emerald) cat si pandantive, inele si bratari cu elemente florale!

Delicate, usoare si versatile aceste bijuterii contemporane (disponibile pe www.crystal-fashion.ro) sunt inspirate din formele frunzelor, petalelor de flori, mugurilor si bobocilor, fiind disponibile in paleta vibranta a sezonului cald: de la de la elegantul cristal transparent, pana la nuantele puternice si vegetale, precum verdele Emerald si Fern Green, albastrul Tanzanite, Saphire si Capri, nuantele de Rose, Fuchsia, Lavender si Purple Violet, precum si galbenul Sunflower.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest