BIJUTERII DE MIREASA 2014: Cercei, bratari, coliere, tiare, diademe

BIJUTERII DE MIREASA 2014: Cercei, bratari, coliere, tiare, diademe
BIJUTERII DE MIREASA 2014: Cercei, bratari, coliere, tiare, diademe BIJUTERII DE MIREASA 2014: Cercei, bratari, coliere, tiare, diademe BIJUTERII DE MIREASA 2014: Cercei, bratari, coliere, tiare, diademe BIJUTERII DE MIREASA 2014: Cercei, bratari, coliere, tiare, diademe BIJUTERII DE MIREASA 2014: Cercei, bratari, coliere, tiare, diademe BIJUTERII DE MIREASA 2014: Cercei, bratari, coliere, tiare, diademe BIJUTERII DE MIREASA 2014: Cercei, bratari, coliere, tiare, diademe BIJUTERII DE MIREASA 2014: Cercei, bratari, coliere, tiare, diademe BIJUTERII DE MIREASA 2014: Cercei, bratari, coliere, tiare, diademe

In materie de bijuterii, anul 2013 s-a caracterizat printr-o  explozie de culori creative, temele de top ale anului fiind "Frenetic Fun" si "Dark Romance" la nivel international. Ca stil, anul 2014 continua cu trendurile romantice, inspirate de natura, aducand in prim plan latura magica de mister si de senzualitate care trebuie sa caracterizeze fiecare mireasa.

Daca viitoarele mirese au o personalitate exploziva, iar pe fata lor se citeste bucuria de a trai, atunci ele  trebuie sa aleaga in 2014 bijuterii in culori ostentative, dar si accesorii lucrate minutios cu cristale pretioase care denota caracterul lor puternic, similar cu al reginelor.

In acest sens, acest tip de mirese pot opta pentru bijuterii de cea mai buna calitate, cum este  tiara Dhalia, un accesoriu de par must have pentru orice mireasa eleganta si sofisticata.

In schimb, viitoarele mirese inclinate spre visare, se pot inspira din tendintele romantice si poetice de anul viitor, cu desene si modele florale.  In acest sens, cerceii Flora in forma de trifoi, sunt feminini si se potrivesc perfect cu personalitatea viitoarelor mirese mai superstitioase din fire. Trifoiul cu patru foi simbolizeaza norocul, iar cerceii Flora purtati in cadrul ceremoniei de nunta dau incredere viitoarelor mirese ca mariajul lor aflat la inceput de drum nu va fi ocolit de noroc.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest