Alegerea verighetelor de nunta. Ponturi pentru alegerea lor

Alegerea verighetelor de nunta. Ponturi pentru alegerea lor

Pentru cei care se casatoresc, exista o multime de lucruri care produc entuziasm, mai ales in randul mireselor. De la alegerea rochiei de mireasa, a florilor si a tortului de nunta si pana la cumpararea inelelor de nunta si a pernutelor de verighete, fiecare pas din organizarea acestui eveniment are o importanta covarsitoare.

Chiar daca de majoritatea aspectelor legate de planificarea nuntii se ocupa viitoarea mireasa si furnizorii de nunti, alegerea verighetelor este o responsabilitate de care cuplurile se achita impreuna. La urma urmei, inelele de nunta sunt importante, pentru ca acest simbol al dragostei va fi purtat tot restul vietii.

Exista multe stiluri si tipuri de verighete din care viitorii miri se pot inspira inainte de a merge la cumparaturi.Verighetele vin in mai multe culori, latimi, stiluri si materiale.

Primul lucru pe care un cuplu il are in vedere atunci cand cumpara inele de nunta este designul bijuteriilor si pretul acestora.

Solicitand agentului de vanzari verighete din aur alb, din aur galben sau roz, el va stii ce inele de nunta sa recomande dupa bugetul si model, cu conditia sa primeasca informatii cat mai precise.

In timp ce unele cupluri prefera verighete rotunde cu un design clasic, cuplurile nonconformiste, care nu se pot decide asupra culorii si materialelor din care sunt confectionate verighetele, pot alege verighete de nunta in combinatiile dorite de aur, argint si eventual pietre pretioase.

Decizia finala apartine mirilor, iar aceasta va fi in functie de preferintele personale ale fiecarui cuplu in parte. In timp ce aurul alb arata superb pe inelarul oricarei femei, verighetele mai modeste, confectionate din argint arata mai bine daca au un design mai simplu.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest