LB Events sau aliatul tau spre o nunta de neuitat

LB Events sau aliatul tau spre o nunta de neuitat

LB Events este una dintre cele mai cunoscute agentii de evenimente din Bucuresti, cu sediul in apropiere de Bulevardul Unirii.

Agentia este orientata catre acoperirea si rezolvarea la un nivel profesionist al tuturor aspectelor care tin de organizarea si planificarea unei nunti sau al altui tip de eveniment (botez, petrecere corporate etc).

Cu o experienta indelungata in managementul organizarii de nunti si evenimente, LB Events ii ajuta pe viitorii miri sa organizeze nunta dorita venind cu idei creative de stil si design care sa se incadreze in bugetul fiecarui cuplu.

LB Events pune la dispozitia clientilor o gama variata de servicii dedicate care sa ii inspire si ajuta in planificarea unei nunti sau a altui deveniment important.

Agentia LB Events isi mentine standardele inalte de calitate colaborand doar cu companii care au o anumita reputatie, cum este cazul celor de la Al 9-lea Cer.

LB Events se mandreste cu faptul ca ofera asistenta si consiliere profesionista doritorilor si sta la dispozitie celor care urmeaza sa organizeze un eveniment de mare amploare sau o petrecere mai restransa.

Daca ai nevoie de un partener de succes in planificarea evenimentului tau, apeleaza LB Events si vei avea parte de urmatoarele produse si servicii: foto/video, inchiriere vintage, inchiriere scaune, inchiriere masini de epoca, muzica, verighete, rochii de mireasa, catering etc.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest