Bon Mariage: Viata in doi incepe cu noi

  Bon Mariage: Viata in doi incepe cu noi
  Bon Mariage: Viata in doi incepe cu noi   Bon Mariage: Viata in doi incepe cu noi

Sub deviza "Viata in doi incepe cu noi", agentia de organizare nunti Bon Mariage din Bucuresti este principalul furnizor de servicii evenimente al Casei Regale din Romania.

Bon Mariage este prima agentie full service din tara care organizeaza evenimente speciale la cel mai inalt nivel incepand cu anul 2000.

Acest brand romanesc, format din tineri talentati opereaza in sistem franciza in Bucuresti, Ramnicu Valcea, Brasov, Constanta, Ploiesti si Galati.

Bon Mariage se adreseaza in special vip-urilor, dar si celor cu venituri mijlocii. Printre clientii faimosi care au apelat la serviciile acestui organizator de evenimente se numara o parte dintre politicienii romani (Victor Ponta, Adrian Nastase, Traian Basescu etc.) si dintre sportivi (Dan Petrescu).

Agentia ofera orice tip de servicii de specialitate, avand, in acelasi timp, o serie de pachete care poarta marca proprie, multe dintre servicii fiind unice pe piata romaneasca de acest gen.

La experienta de 15 ani in domeniul nuntilor, Bon Mariage se poata lauda cu peste 1000 de nunti, urmand ca agentia sa continue sa isi promoveze serviciile si in alte tari din Balcani.

Si pentru ca isi doreste sa organizeze petreceri chiar si atunci cand calendarul bisericesc interzice nuntile, Bon Mariage ofera servicii corporate firmelor care vor ca angajatii sa aiba parte de distractie.

Pentru mai multe amanunte despre serviciile oferite de Bon Mariage, poti intra pe site-ul furnizorului, fie ca iti doresti o receptie grandioasa de nunta, un botez sau alt tip de petrecere la Palatul Ghika, la Palatul Snagov, la Capsa, Hilton sau Scala.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest