Mireasa si organizatorul de nunti

Mireasa si organizatorul de nunti
Mireasa si organizatorul de nunti Mireasa si organizatorul de nunti Mireasa si organizatorul de nunti

Cum faci ca din relatia voastra sa nu iasa scantei, ci numai idei bune? Te-ai hotarat sa lucrezi cu o agentie de nunti, ai gasit cateva pe gustul tau si ai stabilit intalniri ca sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine. Du-te cat mai bine pregatita ca sa pornesti colaborarea voastra cu dreptul!
 

Alege agentia cu care vrei sa lucrezi cu cel putin sase luni inainte de nunta. In felul asta, veti avea timp sa va cunoasteti mai bine si sa vedeti daca aveti gusturi si idei comune.
 

Cere cat mai multe albume cu fotografii de la nuntile pe care le-au mai organizat, ca sa-ti faci o idee clara care e stilul lor de lucru. Chiar daca un agent iti spune ca ei pot face „orice”, adevarul e ca fiecare agentie are specificul ei.

Daca iti doresti un anume restaurant ori o locatie atipica, alege agentia care a mai organizat nunti acolo. Este de preferat una cu experienta fata de una care vede locatia ta pentru prima data.
 

Fa-ti o lista clara cu lucrurile fara de care nu-ti poti concepe nunta si inca una cu cele pe care nu vrei sa le ai sub nicio forma. In felul asta restrangi aria de propuneri pe care le vei primi din partea agentiei si faci mai usor procesul de selectie.
 

Citeste cu multa atentie contractul care ti se ofera inainte de a-l semna. Fii atenta la precizarile facute cu litere mici. Scopul principal ar agentiei ar trebui sa fie nunta ta de vis, nicidecum banii pe care poate sa-i castige de pe urma ta.
 

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest