Nunta la cort. Afla tot ce nu stiai despre inchirierea cortului de nunta

Nunta la cort. Afla tot ce nu stiai despre inchirierea cortului de nunta

Atunci cand doresti o nunta la cort, trebuie sa ai in vedere cateva criterii pentru inchirierea cortului. De la momentul in care este bine sa inchiriezi cortul la dimensiuni si pret, fiecare aspect este esential pentru ca nunta la cort sa se desfasoare in conditii optime.

Cand este bine sa inchiriezi cortul
Este important sa ai in vedere momentul in care inchiriezi cortul de nunta inca din momentul in care incepi sa planifici intregul eveniment. Cand cauti locatia potrivita pentru o nunta la cort trebuie sa pui in balanta si conditiile meteorologica. Corturile de nunta pot fi uneori costisitoate, de aceea inainte de a incheia un contract de inchiriere, compara preturile furnizorilor de nunti si serviciile oferite.

Stabileste dimensiunile cortului de nunta
Chiar daca nu stii numarul de invitati exact, trebuie sa ai in minte un numar aproximativ, dar si stilul receptiei (bufet, cocktail, petrecere cu locuri etc). De la numarul de invitati, la aparatura DJ-ului si ringul de dans, fiecare metru patrat conteaza. Ca sa iti faci o idee mai clara despre dimensiunile cortului de nunta potrivit, poti folosi aceasta foaie de calcul care te ajuta sa obtii o oferta corecta de pret din partea unui furnizor de corturi nunta.

Platforma pe care se monteaza cortul
Cortul se poate monta pe asfalt, beton, pamant sau gazon. Pe pamant sau gazon montajul decurge usor, dar atunci cand cortul este intins pe asfalt sau beton, lucrurile se complica. Proprietarul care inchiriaza locatia de nunta trebuie sa isi dea acordul pentru gaurirea platformei, respectiv ancorarea cortului.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest