Ultima fita de la nunta: candy bike

Ultima fita de la nunta: candy bike
Ultima fita de la nunta: candy bike

Ultima fita in materie de nunta care poate fi folosita de catre cei mai creativi miri este candy bike, un fel de bicicleta mobila cu produse gustoase, realizate artizanal. Aceasta idee apartine firmei Jubile Catering care lanseaza pe piata din Romania o serie de produse destinate evenimentelor in aer liber.

Pentru o nunta desfasurata la cort sau in gradina, se pot servi o multime de produse pe bicicleta. Inchirierea unui candy bike este o idee inovatoare la care poti apela si tu. Pretul unui candy bike este de 80 euro pentru 20 de persoane. Oferta este valabila numai impreuna cu pachetul Garden Party.

De la barul de inghetata artizanal folosit pentru prepararea diverselor sortimente de inghetata la inchirierea unei biciclete cu dulciuri si limonada, mirii pot avea parte de orice serviciu inclus in pachetul Garden Party, alaturi de consultata din partea specialistilor.

“Credem in idei simple, dar frumoase si de impact. Tindem catre petreceri cu elemente inovatoare, care sa surprinda si sa fie memorabile. Pentru aceasta avem un departament special de research&development care se axeaza pe dezvoltarea conceptelor inedite. Petrecerile trebuie sa starneasca emotii, dar si sa sustina celelalte paliere: culinar, estetic si funcÈ›ional”, a declarat George Ciausu, manager Jubile Catering, in cadrul unui comunicat.

Dulciurile servite cu ajutorul unei biciclete sunt expuse intr-un design atractiv si servite alaturi de limonade fresh, incadrate intr-un decor completat de cosuri cu fructe proaspete care vor face deliciul invitatilor prezenti la eveniment.

Este greu sa rezisti in sezonul cald unei solutii creative cum este un candy bike. Alegand bicicletele multifunctionale pentru o nunta in aer liber, vei beneficia nu doar de cele mai creative idei de party, dar vei avea si o nunta de neuitat!

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest