Top 4 voaluri de mireasa semnate Bien Savvy

Top 4 voaluri de mireasa semnate Bien Savvy
Top 4 voaluri de mireasa semnate Bien Savvy Top 4 voaluri de mireasa semnate Bien Savvy Top 4 voaluri de mireasa semnate Bien Savvy Top 4 voaluri de mireasa semnate Bien Savvy Top 4 voaluri de mireasa semnate Bien Savvy Top 4 voaluri de mireasa semnate Bien Savvy Top 4 voaluri de mireasa semnate Bien Savvy Top 4 voaluri de mireasa semnate Bien Savvy

Daca te-ai hotarat ca nu te vezi mireasa fara voalul cel mai romantic si sic, atunci trebuie sa vizitezi magazinele Bien Savvy, pentru ca designerul a lansat recent colectia de voaluri de mireasa 2015.

Cele 15 voaluri de mireasa pe care Bien Savvy le propune sunt piese elegante, inspirate de epoca glamour, de dorinta de celebrare a romantismului, dorinta ascunsa in epoca contemporana, dar atat de intensa pentru femeia care iubeste.

Sunt voaluri de mireasa fermecatoare, pana in pamant, sau pana la umeri, dublate adesea si innobilate cu borduri de dantela pretioasa si broderie manuala de margele si paiete.

Iti prezentam mai jos cateva dintre superbele voaluri de mireasa disponibile in magazinele Bien Savvy din Bucuresti. Poti sa descoperi intreaga colectie pe www.biensavvy.ro, in sectiunea Accesorii.

Astrid - voal de mireasa lung, cu margini din dantela brodata

 

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest