Top 10: Diademe pentru mireasa

Top 10: Diademe pentru mireasa
Top 10: Diademe pentru mireasa Top 10: Diademe pentru mireasa Top 10: Diademe pentru mireasa Top 10: Diademe pentru mireasa Top 10: Diademe pentru mireasa Top 10: Diademe pentru mireasa Top 10: Diademe pentru mireasa Top 10: Diademe pentru mireasa Top 10: Diademe pentru mireasa

Diademele si tiarele sunt accesorii ce se regasesc frecvent la miresele care isi doresc o nunta glamour. Cu atat mai mult daca dimensiunea acestora si cristalele se incadreaza in tematica. O diadema din cristale, perle sau ornata cu strasuri sralucitoare se poate incadra cu succes intr-o nunta moderna, care isi doreste sa transmita un aer elegant. Acest accesoriu este foarte usor de prins in par, indiferent de coafura aleasa. Iata topul 10 al mireselor disperate.

 

Diadema pentru mirese cu cristale swarovski, www.luxurygifts.ro - 454.99 ron. O superba diadema cu cristale Swarovski, placata cu rodiu, menita sa te transforme pentru o seara in cea mai pretioasa dintre mirese. Denota un aer retro-elegant. Aceasta diadema se potriveste cu niste cercei candelabru.

 

Diadema argintata cu trandafiri si elemente swarovski, www.tria-alfa.ro - 219.99 ron. O tiara delicata ce se potriveste unei nunti cu tematica florala. Trandafirii sunt confectionati din elemente cristalizate Swarovski.

 

Diadema mireasa Tiara Crystal, www.carlabrillanti.ro - 250 ron. Tiara confectionata din Crystalized Swarovski Elements, ce contine 40 de elemente de cristal Swarovski rotunde de diametru 4 mm si 7 cristale Swarovski rotunde de 6 mm diametru. In functie de preferinte, tiara poate fi placata cu rodiu sau cu aur.

 

Diadema mireasa White Pearl, www.unicatbiju.ro - 105 ron. Diadema lucrata manual din crystalized Swarovski Elements, cu perle de 5 mm, culoare Crystal White si cristale bicon 4 mm, culoare Crystal, montate cu sarma cupru argintata, non tarnish.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest