Tiara, accesoriul miresei din alte vremuri

Tiara, accesoriul miresei din alte vremuri

Grace Kelly, Printesa Cecilia a Greciei, Ingrid a Suediei, Maud a Norvegiei, Maria Bonaparte, Barbara Hutton sau Printesa Beatrice sunt doar cateva dintre divele regale care au adorat tiara. Diademele reprezinta cel mai hot trend in moda accesoriilor de par pentru mirese. Cu o intreaga traditie in spate, coronita simbolizeaza onoarea, puritatea si nobletea. Madonna si Elizabeth Hurley au purtat tiara la nunta lor. De ce nu si tu?

Tiara cu cristale, diamante sau metale stralucitoare

Cand esti mireasa iti este permis absolut orice. Foarte la moda acum sunt coronitele de par cu bijuterii cunoscute si sub numele de "tiara". Vrei mai multa stralucire? Majoritatea designerilor lucreaza cu cristale, diamante sau metale stralucitoare. Cel mai recent trend in materie de diademe, da un adevarat sens traditiei de a purta ceva albastru.

Acum tiarele se fabrica cu incrustatii de bijuterii colorate, de culoarea ametistului. Si nu uita ca perlele merg de minune, indiferent de tematica nuntii si de rochia de mireasa. Daca esti o mireasa super-classy si vrei sa adopti un look retro-glam, alege tiara cu paiete, de pe www.bhldn.com - 540 USD. O poti admira in galeria noastra foto.

Iata si propunerile www.tria-afla.ro, ca tu sa te simti precum o regina incoronata la nunta ta:

Daca ai fata rotunda alege o diadema inalta sau una cu varf pentru a-ti lungi fata. Tiara argintata cu perle si cristale, la pretul de 168,99 ron este alegerea ideala (16). La fel si tiara argintata cu perle de sticla – 185,99 ron (17).

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest