Accesorii de par pentru mirese, Pronovias 2016

Accesorii de par pentru mirese, Pronovias 2016
Accesorii de par pentru mirese, Pronovias 2016 Accesorii de par pentru mirese, Pronovias 2016 Accesorii de par pentru mirese, Pronovias 2016 Accesorii de par pentru mirese, Pronovias 2016 Accesorii de par pentru mirese, Pronovias 2016 Accesorii de par pentru mirese, Pronovias 2016 Accesorii de par pentru mirese, Pronovias 2016 Accesorii de par pentru mirese, Pronovias 2016 Accesorii de par pentru mirese, Pronovias 2016

In categoria accesoriilor de par pentru miresele anului 2016, tiarele sau diademele, agrafele, bentitele si pieptenii sunt doar cateva detalii care valorifica rochia de mireasa si scot in evidenta coafura miresei.

Toate aceste accesorii mireasa sunt prezente in cea mai recenta colectie Pronovias 2016. Ornamentele de pus pe cap nu trebuie neglijate de mirese. Cu un design minimalist sau regal, tiarele tip coronita sunt adesea preferate de printesele adevarate din Europa.

De la Kate Middleton la printesa Victoria a Suediei, orice viitoare mireasa care adora accesoriile tip coronita simple sau incrustate cu cristale isi pot asorta rochia de nunta cu cele mai frumoase ornamente de pus pe cap.

Urmareste in galeria foto alaturata cateva tipuri de acceorii de par pentru mirese in colectia Pronovias 2016. Cu aceasta ocazie, poti vedea ce tipuri de accesorii pentru par se poarta la nuntile de anul viitor.


Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest