Lectia de stil pentru mire: papion, lavaliera, cravata sau esarfa?

Lectia de stil pentru mire: papion, lavaliera, cravata sau esarfa?
Lectia de stil pentru mire: papion, lavaliera, cravata sau esarfa? Lectia de stil pentru mire: papion, lavaliera, cravata sau esarfa? Lectia de stil pentru mire: papion, lavaliera, cravata sau esarfa? Lectia de stil pentru mire: papion, lavaliera, cravata sau esarfa? Lectia de stil pentru mire: papion, lavaliera, cravata sau esarfa? Lectia de stil pentru mire: papion, lavaliera, cravata sau esarfa? Lectia de stil pentru mire: papion, lavaliera, cravata sau esarfa? Lectia de stil pentru mire: papion, lavaliera, cravata sau esarfa? Lectia de stil pentru mire: papion, lavaliera, cravata sau esarfa?

Una dintre dilemele mirelui modern este ce sa poarte la gat. E papionul prea pretentios, lavaliera prea efeminata, cravata prea clasica si esarfa prea casual? www.viitoaremireasa.ro te invata ce sa poarte mirele si cum sa se asorteze.

Papionul se poarta la smoching si frac

Pentru mire, papionul este complementul natural al intregii tinute. El denota eleganta si are un aer aristocratic. Papionul trebuie sa fie de culoare neagra sau grena pentru smoching si obligatoriu alb pentru frac.

Exista doua feluri de a purta papion: ca un gentlemen clasic sau abordand un look mai tanar si fashionist. Daca mirele este mai extravagant, papionul poate fi in contrast cu restul tinutei. In acest caz papionul devine elementul de referinta al vestimentatiei.

Retine: Papionul se innoada si nu se poarta niciodata cu o camasa ai carei nasturi de la guler sunt cusuti pentru a-l fixa.

Set negru papion, batista si butoni camasa

Lavaliera se poarta la redingota, sacou lung si jacheta din brocart

Lavaliera este un accesoriu obligatoriu pentru o tinuta festiva si se poarta doar la un costum din trei piese, niciodata fara vesta. Vrei un plus de eleganta si sobrietate? Asorteaza o camasa cu guler dublu la costum!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest