Jartiere mireasa sexy pentru nuntile din 2020

Jartiere mireasa sexy pentru nuntile din 2020

Stiai ca aruncarea jartierei este un obicei vechi de cateva secole care a inceput in Anglia, iar mirii din secolul al XXI-lea continua sa pastreze aceasta traditie? Daca si tu, draga viitoare mireasa esti de moda veche, vezi in continuare ce jartiere mireasa sexy pentru nuntile din 2020 sunt disponibile la partenerul tau de nunti, SelfEvents.ro.

Asa cum stiai deja, jartiera este acel articol trendy pe care mireasa il poarta pe sub rochie in ziua cea mare pana la sfarsitul petrecerii. Mirele va scoate jartiera de pe piciorul sotiei sale si o va arunca in directia burlacilor, in timp ce mireasa va face un lucru similar cu buchetul de flori, aruncandu-l in directia domnisoarelor care asteapta sa se marite.

Norocosii care prind jartiera, respectiv florile, au toate sansele sa ajunga la altar in viitorul apropiat. Pastrarea obiceiurilor de nunta sunt de bun augur, iar cuplurile din Romania si din strainatate continua sa le respecte si la nuntile din prezent.

Prin urmare, daca urmeaza sa te casatoresti curand, vezi ce jartiere mireasa sexy poti purta la nunta programata in 2020. Jartierele mireasa sunt realizate in marime universala din dantela sau material satinat si decorate cu fundite, flori sau perlute. Alege-ti modelul preferat doar dupa ce ti-ai cumparat rochia de mireasa.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest