Gulerele detasabile - accesorii elegante si de efect

Gulerele detasabile - accesorii elegante si de efect
Gulerele detasabile - accesorii elegante si de efect Gulerele detasabile - accesorii elegante si de efect Gulerele detasabile - accesorii elegante si de efect Gulerele detasabile - accesorii elegante si de efect

Cele mai noi tendinte in moda ne aduc in prim-plan niste accesorii cu totul si cu totul deosebite: gulerele detasabile. Practice, usor de purtat si extrem de frumoase, gulerele detasabile sunt niste veritabile opere de arta, in cele mai diverse si mai speciale modele. Citeste in continuare pentru a afla de ce gulerele detasabile sunt cele mai elegante si de efect accesorii.

Niste accesorii cat se poate de stylish si de chic, gulerele detasabile s-au impus printr-o varietate de materiale si de modele, lucrate in cele mai speciale si surprinzatoare combinatii posibile.

Poate cel mai des intalnit tip de guler este cel din material textil, alb sau negru, pe care se gasesc aplicatii lucrate manual din perle, paiete si modele cusute cu fire aurii sau argintii. Un astfel de guler poate fi solutia perfecta pentru a-i aduce tinutei (sau bluzei) tale simple o latura moderna, sofisticata si cat se poate de stylish.

Un alt tip de guler detasabil, la fel de special ca cel dinaintea sa, este gulerul-colier. Numele este extrem de sugestiv: aceste accesorii sunt de fapt niste coliere ample, bogate, lucrate si facute sa semene cu un guler. Le poti gasi lucrate din cele mai diverse materiale, de la aur sau argint, pana la cele mai comune si mai accesibile metale sau pietre.

Acest tip de guler este mult mai elegant si mai sofisticat decat cel din material textil, pe de-o parte pentru ca sunt mult mai greu de conceput si pe de alta parte, pentru ca ofera o impresie de rafinament feminin mult mai puternica.

Singurul dezavantaj al unui astfel de guler amplu este greutatea sa. Un astfel de accesoriu senzational poate fi destul de incomod daca nu esti obisnuita sa porti coliere supradimensionate, cu o greutate mai mare decat cele obisnuite.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest